ابلاغیه کتبی اومده براش که به سامانه خدمات قضایی مراجعه کنه چیکار باید بکند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۰۵ #16143803

سلام و عرض ادب خدمت جنابان
لطفا راهنماییم کنید
من یه دوستی دارم که مشهد زندگی میکنه و با یه خانوم متاهل اصفهانی رابطه تماسی دوماهه برقرار میکنه بعد این مدت یه مقدار پول از چند نفر که تعدادیشون خارج کشورن و تعدادشونم داخلن میتیغه و به کارت این خانوم میفرسته و این خانوم هم برای دوستم کارت به کارت میکنه
بعد از کوتاه مدتی حساب دوستم از طرف دستور قضایی و حکم پلیس فتای اصفهان گردش مالی گرفته میشه و مسدود میشه و بعد یک ماه دوتا پیامک میاد براش یکیش نوشته شکوائیه از دادیاری و داسرای عمومی انقلاب و یکی دادخواست شورای حل اختلاف که منبعدشم یکی دوتا ابلاغیه پیامکی و الانم که ابلاغیه کتبی اومده براش که به سامانه خدمات قضایی مراجعه کنه
الان دوستم به شدت پشیمونه حالشم مضطرب و نگرانه اگر کسی میتونه راهنمایی کنه

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به سامانه ثنا مراجعه و برابر مفاد ابلاغیه اقدام نماید.

باید مطابق ابلاغیه عمل کنند.

بادرودوسلام چنانچه احرازواثبات شود چنین عملی جرم تلقی می شود.

در صورتیکه اثبات گردد چنین عملی جرم است.

با احترام در صورت اثبات عمل ایشان جرم است

در صورت اثبات عمل ایشان جرم است.

باسلام
باید عناوین مجرمانه مشخص شود تات راهنمایی کنیم