آیا میتواند هم بابت فیش واریزی و هم بابت سفته دادخواست بدهد و عملا دو برابر مبلغ واریزی را مطالبه کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۹۶ #16137784

اگر شخصی به حساب ما مبلغی واریز کند و بابت آن یک سفته به همان مبلغ دریافت کند. بعد از گذشت ۳ سال از تاریخ سر رسید سفته

مشاوره حقوقی سفته
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله ایشان میتوان هم به استناد فیش واریزی .و هم به استناد سفته علیه شما دادخواست بدهد

با سلام..
اساسا امکان طرح و مطالبه هر دو باهم از نظر قانونی وجود دارد، ولی شما می توانید با دلایل و مدارک معتبر، اثبات نمائید که تنها یک بدهی دارید و مدرک ثانوی در ید طرف، ناشی از تعهدتان به بدهی اولتان صادر شده است و صرفا امانی بوده و فاقد ارزش اجرایی لازم می باشد..
موفق باشید..

با سلام . خیر شما می توانید در مقام دفاع به فیش واریزی استناد کنید

باسلام
اصل بر این است که بله با توجه به سفته و رسید واریزی که دارد می‌تواند علیه شما توامان دادخواست مطالبه وجه بدهد اما اگر می توانید اثبات نمایید که فقط یک بدهی دارید و سفته را بابت همان مبلغ واریزی دریافت نموده اید ادله و مدارک و شواهد خود را باید به دادگاه ارائه داده و از خود دفاع نماید

با سلام وقت شما بخیر
امکان اثبات ادعا با دلیل و مدرک وجود دارد و شما هم از حق خود با ارائه دلیل و مدرک محکمه پسند دفاع نمایید .قطعا مستندات ارائه شده بررسی شده و سپس رای صادر خواهد شد.اگر دلیل مخالف ادعای شخص مدعی دارید در جلسه ارائه نمایید.موفق باشید

سلام. بله امکان دارد مگر اینکه شما اثبات کنید مبلغ بدهی شما کمتر از آن مقدار و صرفا به اندازه مبلغ واریزی بوده.

سلام
خیر. طبق تفسیر غالب ماده ۲۶۵ قانون مدنی و رویه قضائی، واریز وجه به حساب اشخاص، به معنی طلبکار بودن شخصی که پول را واریز کرده نمی باشد.