ایا میتونم بیگناهیم رو اثبات کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۲ #16126366

سلام یک نفر در دادسرا علیه بنده شهادت کذب دادن و بر این مبنا بدون هیچ مدرکی و بدون اجرای قسامه به دیه و جریمه بابت تخریب درختان محکوم شدم اکنون از شاهد تحت عنوان شهادت کذب شکابت کردم و نظریه کارشناسی دارم که این درختا برا قصد پیوند برش خورده اند ایا میتونم بیگناهیم رو اثبات کنم . متشکرم

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با شهود و نظریه کارشناس و ادله دیگر در پرونده امکان براعت وجود دارد.

اظهار نظر نیازمند بررسی مدارک می باشد اینکه شما بتوانید برائت بگیرید به خیلی عوامل بستگی دارد

با سلام،بله می توانید علاوه بر نظر کارشناس از شهادت شهود برای اثبات‌ادعای خود و جرح شهود مقابل اقدام نمایید.

با توجه به شواهد موجود و اثبات بله می توانید کذب بودن ادعای شاهد را اثبات و از او شکایت کنید

باسلام واحترام درصورت اثبات کذب بودن بله می توانید برائت بگیرید

اگر کذب بودن شهادت را اثبات نمایید، امکان اعاده دادرسی از حکم صادره را خواهید داشت.

با سلام
شهادت یک شاهد ادله کافی برای مجرمیت شما نیست.تجدیدنظرخواهی نمایید