آیا می تونم قرارداد رو فسخ کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۰۲ #16122686

با سلام خدمت وکلای عزیز.
مادر بنده یک قرار دادی رو با داییم امضا کرده که در مورد خرید شش دانگ ارث پدری هستش و در قرارد ۵۰مثقال ذکر شده که در برابر ۱۰مثقال آن یک خودرو با مشخصات مشخص و مابقی هر وقت مطالبه گردد به مادرم بدهند ..
و این ۵۰مثقال طلا تقریبا نصف ملکی است که اگر قرار داد فسخ شود به مادرم می رسد
هیچ گونه خوردی رو هم دریافت نکرده ایم.
آیا می توان قرار دارد رو به دلیل منصف نبودن تقسیم و ندادن ماشین فسخ کرد؟.
آیا هیچ راهی هست بتوانم قرارداد رو فسخ کنم ؟
ممنونم از زحمات شما 🙏🏻

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت داشتن حق فسخ می توانید اقدام نمایید

سلام
اصل براین است که معاملات غیر قابل فسخ هستند و فقط در مواردی که قانونگذار پیش بینی کرده است امکان فسخ وجود دارد مانند مواردی که مورد معامله معیوب باشد یا یکی از طرفین در معامله مغبون شده باشد و این هم در صورتی است که اختیار فسخ معامله در قرارداد ساقط نشده باشدو...
بنابراین باید ببینید این موارد پیش بینی شده است یا خیر و به هر حال باید مورد این موضوع بررسی شود
اگر اختیار فسخ معامله اسقاط نشده باشد و اگر ثابت شود که شما در معامله مغبون شده‌اید امکان فسخ وجود دارد
البته یک شرط دیگر نیز در این مورد هست و آن هم این است که باید فورا در این مورد اقدام شود و اگر مدت زیادی از آن گذشته باشد باز هم امکان فسخ به لحاظ عدم رعایت فوریت وجود ندارد.

باسلام باید قرارداد بررسی شود حق فسخ داشته باشید قابل پیگیری هست

بادرودوسلام باید قراردادبررسی شود.

با احترام اگر حق فسخ داشته باشید قابل پیگیری است

وقت بخیر قرارداد باید بررسی شود

سلام اگر حق فسخی در قرارداد وجود داشته باشد یا کافه خیارات اسقاط نگردیده باشه بله می توان اقدام به فسخ کرد