ایا می‌شود از عمویم شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۸۲ #16096524

سلام . پدر بزرگ بنده ۲ ساله فوت کردن تو این مدت تقسیم ارب نکردن و نزاشتن ما به حقمون برسیم ... حالا یکی از عموها همه مدارک از جمله گواهی فوت و سند خانه و بقیه مدارک رو برداشته و نمیده . دوست ندارن خانه پدری رو بفروشن .. ما چیکار کنیم .. هیچی مدرکی نداریم از کجا شروع کنیم ؟؟ چقدر زمان میبره تا بفروشیم اموالو ؟؟
لطفا راهنمایی کنید ..ممنون

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام گواهی انحصار وراثت رو تقاضا بدید بعد تقاضای تقسیم ارث کنید

با سلام
نسبت به اخذ انحصار وراثت اقدام کنید

سلام
ابتدا گواهی انحصار وراثت بگیرید

با سلام اقدام به انحصار وراثت کنید نسبت به مدارکی که ندارید استعلام‌ میشود بعد درخواست تحریر ترکه و سپس دادخواست تقسیم ترکه و در نهایت دستور فروش.

نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید.

درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

با سلام.
ابتدا انحصار وراثت نمایید. سپس با ارئه ی لیست اموال دادخواست تحریر و تقسیم ترکه و فروش در صورت عدم قابلیت تقسیم از طریق دفاتر قضایی ثبت نمایید.