بنده چطور میتونم مانع طلاق بشم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۳۷ #16096002

با سلام و درود خدمت وکلای عزیز
بنده خرداد ماه سال۹۹ با همسر خود به مشکل بر خوردم و مرا به خانه راه نداده و گزارش پلیس هم موجوده ک راه نداده الان ۱۰ماهی میشه که به منزل نرفتم ولی همه ماهه نفقه رو واریز کردم و مستندات موجوده .رفته استشهادیه جم کرده و مهر مسجد هم زده که بنده بصورت طولانی منزل را ترک کردم و ازین طریق درخواست طلاق داده .۱-سوالم اینه که بنده چطور میتونم مانع طلاق بشم ؟؟؟ ۲-اگه نرم دادگاه و چه اتفاقی میوفته ؟؟میتونه طلاق بگیره یا نه؟؟
ممنون از جوابتون تشکر فراوان

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنانچه بتواندعسروحرج را احرازواثبات نماید امکان طلاق می باشد.

باسلام
اگر به مدت ۶ماه متواذی باشین میتواند درخواست طلاق نماید

درود برشما
به واریز نفقه اشاره کنید و از خود دفاع نمایید.هر چند ترک منزل میتواند به ضرر شما تمام شود اما اگر ثابت کنید ترک منزل بدلیل ممانعت زوجه بوده عسر و حرج اثبات نخواهد شد.

با سلام اگر عسروحرج ثابت شود می‌تواند طلاق بگیرد

بهتر است در جلسه شرکت نمایید و دلایل خود را ارائه نمایید در صورت اثبات عسر و حرج امکان صدور حکم بر طلاق می باشد

درود
اگر دادگاه نروید ممکن است غیابی طلاق بگیرند.

سلام .طلاق در اختیار شماست مگر اینکه به طریقی آن را به همسرتان انتقال داده باشید مثلا در عقدنامه وکالت در طلاق داده باشید یا جداگانه این حق را به ایشان داده باشید اگر این فرض منتفی است زن با اثبات عسرو حرج میتواند طلاق بگیرد عسرو حرج خانم در فرضی که توضیح دادید نفقه واریز شده اثباتش سخت است .شما در دادگاه حتما با ادله گزارش پلیس و واریزی های نفقه حتما حضور داشته باشید چون نبود شما اماره ای برای عدم دفاع شما محسوب میشود .با توجه به این موارد فرض اجازا طلاق ایشان دور به نظر میرسد.