مسدودی حساب بانکی در صورتیکه مبلغ ۲۰۰ هزار تومان باشد قابل استعلام است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۷۷۴ #16092139

با سلام
یک سایت قمار مبلغ جایزه من رو برام کارت به کارت کرده که احتمالا از یک کارت کاربر دیگه که میخواسته مبلغی به سایت واریز کنه بوده و مستقیما اومده به حساب من ! حالا حساب من مسدود شده و بانک میگه پلیس فتای کرج مسدود کرده حساب رو ، بنده خودم در بوشهر هستم! احتمال میدم کارتی که برام مبلغی از اون حساب اومده دزدی بوده باشه و برای من مشکل آفرین شده.حالا من باید چیکار کنم با توجه به این که مبلغ داخل حساب کلا ۲۰۰ تومان بوده و اصلا ارزش نداره این همه هزینه کنم و تا کرج برم، ضمن اینکه از عواقبش واهمه دارم و با توجه به اینکه بقیه حساب هام باز هستش مشکلی ندارم. اگر پیگیری نکنم مشکلی پیش میادش؟ اگر مجبور به پیگیری شدم راه حلم چی هست که بگم کارت مبدا رو من ندزدیدم؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
به پلیس فتا شهر خودتان مراجعه کنید
و عنوان کنید که مبلغ اشتباهی به حساب بنده واریز شده و در جریان نبودید که از چه طریقی این مبلغ به حسابتان واریز شده است و پس از مسدود شدن حساب متوجه شده اید که از طریق پلیس فتا این حساب مسدود شده است و مبلغ را به آن مرکز تحویل دهید تا با هماهنگی های لازم حسابتان رفع توقیف گردد .
جهت اخذ مشاوره میتوانید تماس بگیرید .

با درود رفاوان
به پلیس فتا شهر خودتان مراجعه کنید و عنوان کنید که مبلغ اشتباهی به حساب بنده واریز شده و در جریان نبودید که از چه طریقی این مبلغ به حسابتان واریز شده است و پس از مسدود شدن حساب متوجه شده اید که از طریق پلیس فتا این حساب مسدود شده است و مبلغ را به آن مرکز تحویل دهید تا با هماهنگی های لازم حسابتان رفع توقیف گردد .