ابلاغیه بیان شده، چه مفهومی دارد و چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۰۴ #16078221

در خصوص شکایت علیه شما مبنی بر تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی و انتشار محتوای مستهجن و نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی علیه مقامات و نهادها و اهانت به مقام معظم رهبری و اهانت به مقدسات اسلام در وقت مقرر فوق جهت اخذ آخرین دفاع در این شعبه حاضر شوید. ضمنا وفق ماده ۱۹۰ ق . آ . د . ک می توانید یک نفر وکیل دادگستری همراه خود داشته باشید.
اصل و تصویر برابر اصل شده مستندات خود را به همراه داشته باشید.
این ابلاغیه در شعبه ۴ بازپرسی فرهنگ و رسانه صادر شده و چرا به چه علت هستش؟
چون من قبلا آخرین دفاع را ارایه داده بودم در ابلاغیه ها قبلی حکم جلب در صورت عدم مراجعه نوشته شده بود اما در این جا ذکر نشده.

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در هر حال برای دفاع احضار گردیده اید،

با درود حضوری پیگیر ماجرا شوید

سلام
ظاهرا با توجه به توضیحاتتون دعوای حاضر متفاوت از دعوای قبلی میباشد و لذا بهتر است مراتب را حضوری پیگیری نمایید

سلام
ابلاغیه‌های قبل به جهت احضار در دادسرا و اخذ اظهارات بوده
ابلاغیه جدید برای اخذ آخرین دفاع می‌باشد

ممکن است برای یکی از اتهامات ، آخرین دفاع اخذ نشده باشد.و یا بعد از اخذ اخرین دفاع ، تحقیق جدیدی صورت گرفته باشد که در این صورت ، اخذ مجدد اخرین دفاع الزامی است.

بازپرس در صورت جرم بودن عمل ارتکابی و وجود ادله کافی برای انتساب جرم به متهم، قرار جلب به دادرسی و در صورت جرم نبودن عمل ارتکابی و یا فقدان ادله کافی برای انتساب جرم به متهم، قرار منع تعقیب صادر و پرونده را فوری نزد دادستان ارسال می کند. دادستان باید ظرف سه روز از تاریخ وصول، پرونده تحقیقات را ملاحظه و نظر خود را به طور کتبی اعلام کند و پرونده را نزد بازپرس برگرداند

سلام، ابلاغیه‌های قبلی برای حضور در دادسرا و اخذ اظهارات و گرفتن تامین بود، ابلاغیه جدید پس از پایان تحقیقات و برای اخذ آخرین دفاع می‌باشد. در صورت عدم حضور نیز بدون جلب شما، درخصوص اتهام تصمیم‌گیری شده و قرار مقتضی صادر می‌شود.