بدلیل سلب اسایش و ارامش چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۴۹۶ #16071579

سلام بنده جوانی ۲۵ ساله هستم ئه در منزل کار می کنم پدرم از نظر بار روانی مشکل دارد و هر دفه موقع غذا خوردن و خوابیدن و غیره کارهایی میکنه که اسایش و ارامش ما بهم می ریزه میره بیرون میاد دعوا راه میندازه و نمی دانیم چه کار کنیم خواهرم هم هر دفه میخواد لباس بشوره الکی دعوا راه میندازه سال ۹۰ هم به طرف بنده حمله ور شد و کمرم اسیب دید .
می توانم ازش شکایت کنم .
اصلا روی کارمان تمرکز نداریم .

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام امکان شکایت وجود ندارد

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید که احترام پدر و مادر باید در هر شرایطی حفظ شود. اما با توجه به فرمایشتان شما به سن قانونی رسیده اید واگر ازاد و اذیتی می بینید می توانید مستقل زندگی کنید همچنین در مورد ایجاد صدمه هم در سال ۹۰ اتفا افتاده و شکایت هم بکنید باید اثبات کنید بعید به نظر می رشد.

برای حل این مشکل میتوانید مستقل زندگی کنید.

سلام چنانچه آسیبی به شما منجمله ضرب وجرح قابل طرح شکایت میباشد لذا با توجه به سن شما میتوانید بطور جداگانه زندگی نمایید موفق باشید

باسلام. امکان طرح شکایت وجود ندارد و نتیجه ای در برنخواهد داشت. تنها میتوانید اگر ضرب و جرحی اتفاق افتاده ازین بابت شکایت مطرح کنید تا با ادله ای که دارید اثبات شود .

درود
اگر ضرب و جرح یا توهینی شده می توانید شکایت کنید.

با سلام
تحت عنوان مزاحمت می توانید شکایت کنید.