آیا به نظر کمیسیون پزشکی می توانم اعتراض کنم و شکایت خود را در دیوان عدالت اداری مطرح کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۹۰ #16065808

سلام بنده ۱۲سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم از ۲ سال پیش بیمار شدم و پس از مراجعه وپیگیری به پزشک پارسال متوجه شدم که بیماری مثانه نوروژنیک دارم وبه بهترین پزشکان ارولوژی درچندین شهر مراجعه کردم که همه بایک نظر که بیماری بنده درمانی ندارد که درحال حاضر کلیه چپم از کارافتاده وکلیه راست هم آسیب دیده وبرای تخلیه مثانه باید روزی ۶بار خودم به خودم (سند داخلی )بزنم تا مثانه تخلیه شود روزبه روز از لحاظ جسمانی وروحی ضیف ترمیشوم خدمت سربازی انجام دادم وآزمایشات قبل از استخدام سالم بودم ولی متاسفانه کمیسیون پزشکی بدوی وتجدید نظرتامین اجتماعی هردو رای بر عدم ازکارافتادگی کلی دادند.خواستم بپرسم که من برای میتوانم به دیوان عدالت اداری شکایت کنم یا برای دفاع از حق خود به کجا مراجعه کنم . لطفا جواب دهیدوراهنمایی بفرمایید.باتشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
می توانید به دیوان شکایت کنید و اگر گواهی پزشکی قانونی را داشته باشید ضمیمه کنید