بنظر شما میتونم در محضر قاضی شهادت قرآن بدم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۲۱ #16052910

باسلام.
بنده بعلت حادثه ناشی از کار از کارفرما شکایت کرده ام.
من در شرکت به عنوان راننده استخدام شده بودم ولی ازم برای خالی کردن بار سنگین و بار زدن استفاده میکرد که فتق و واریکوسلم آسیب دید که جراحی کردم.شکایت کردم.پزشک قانونی نوشته میتوان بر اثر کار سنگین باشد.بازرسم نوشته ایمن نبودن کار نبودن چرخ دستی برای تخلیه میتوان تاثیر گذار باشد نظر,نظر قاضی می‌باشد.قاضی هم گفت بیماریت قابل اثبات نیست پرونده بسته میشه. وقتی من اونجا اونجوری شدم به کی باید بگم بقران من اونجا بدنم داغون شد جایی بهم کار نمیدن چیکار کنم؟؟؟
پولیم ندارم وکیل بگیرم.
فقط این که گفت اعتراض بزن به پزشک قانونی پزشک قانونی میگه من زدم میتوان بر اثر سنگین کار باشد قاضی دستور بده درصد بزنم که قاضی میگه اثبات نشده.
چون واقعا حقم داری ناحق میشه...
قسم قرآن بخورم تاثیر گذار هست؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام می توانید اعتراض نمایید به شهادت شهود استنادنمایید.

با احترام به رای صادره اعتراض کنید و میتوانید به شهادت شهود استناد نمایید

سلام میتونید نسبت به رای صادره اعتراض کنید

سلام می توانیدبه رای صادر شده اعتراض نمایید

می توانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید

بنام خدا،میتوانید اعتراض کنید و به شهادت شهود استناد کنید.

در مهلت مقرر به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمایید