در خصوص حضانت فرزندانم آیا به مشکلی برمی‌خوریم یا نه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۳ #16038281

بنده بعده ۲۲ سال زندگی مشترک متوجه شدم که همسرم بهم خیانت کرده و الان قصد ترکش رو دارم. دو فرزند دختر دارم که ۲۰ و ۱۸ ساله اند و نمی‌خوان با ایشون زندگی کنند. سوالاتی دارم، اولی در خصوص حضانت فرزندانم هست که آیا به مشکلی برمی‌خوریم یا نه؟ دوم اینکه میخوام همه ی وسایل خونه رو ببرم و آیا این آقا میتونه مانع من بشه یا نه؟مهریه ی من هم مهر و سنه ی حضرت زهرا بوده و میخوام بدون در قانون معاصر معادل چقدر میشه و آیا قابل مطالبه هست؟ و در صورت اومدن فرزندانم آیا نفقه به اونها تعلق میگیره یا نه؟ همچنین مدارک من از خیانت همسرم اینه که دخترانم تلگرام ایشون رو هک کردن و در صورت ارائه ی این مدارک مشکلی برام به وجود نخواهد اومد؟ و قابل استناده؟ البته این آقا از طریق اس ام اس و تماس تلفنی هم با اون خانمها در ارتباطه

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حضانت فرزندانم هست که آیا به مشکلی برمی‌خوریم یا نه؟خیر خود فرزند می تواند انتخاب کند که با پدر یا مادر زندگی کند
آیا این آقا میتونه مانع من بشه یا نه؟ بله در زمان بروز اختلاف، باید ثابت کنید با فاکتور یا سیاهه جهیزیه
قانون معاصر معادل چقدر میشه و آیا قابل مطالبه هست؟ بله مهریه از جمله حقوق مالی است که به ‌محض جاری شدن عقد به زن تعلق می‌گیرد بنابراین معادل مهریه حضرت زهرا(س) تقریبا ۲۱ سکه بهار آزادی می‌شود.
فرزندانم آیا نفقه به اونها تعلق میگیره یا نه؟بله دختران تا زمان ازدواج
بنا بر ماده ۱۱۹۰ قانون مدنی، نفقه اولاد به عهده پدر است و در صورت فوت پدر یا عدم توانایی او در پرداخت مخارج زندگی فرزندش، این تکلیف به عهده پدر بزرگ و جد یا دیگر اجداد پدری است.
و در صورت ارائه ی این مدارک مشکلی برام به وجود نخواهد اومد؟ باید اثبات کنید
بر طبق ماده ۲۴۱ قانون مجازات اسلامی: «در صورت نبود ادله اثبات قانونی بر وقوع جرائم منافی عفت و انکار متهم هرگونه تحقیق و بازجویی جهت کشف امور پنهان و مستور از انظار ممنوع است.
محاکم معمولا در این خصوص برای جرم رابطه نامشروع همکاری نمی کنند
و قابل استناده؟
توجه داشته باشید که پیامک و تماس های تلفنی اماره برای تشخیص جرم رابطه نامشروع و تقویت علم قاضی برای صدور حکم محکومیت می باشد.
طلاعات تماس یا متن پیامک های مربوط به ۶ ماه قبل معمولا نگهداری نمی شود.

با سلام
دختران شما به بلوغ رسیده اند و انتخاب اینکه با چه کسی زندگی کنند به اختیار ایشان است. در مورد وسایل خانه بر اساس صورت جهیزیه شما می توانید انتقال دهید و اگر فاکتور برای اقلامی خارج از لیست جهیزیه داشته باشید امکان انتقال آنها را دارید.
مهره سنت قابل مطالبه هست وحدود ۵۰۰ درهم نقره می باشد . نفقیه به دختران شما تا زمانی که ازدواج نکرده اند یا زمانی که محل کسب درآمدی ندارند تعلق می گیرد.ورود به حریم خصوصی در مورد تلگرام رخ داده ولی چون محل ارائه دادگاه می باشد و قصد انتشار ندارید قابلیت پیگیری به مفهوم نقض حریم خصوصی به آن صورت ندارد.