اگر کس دیگری حاضر به شهادت نباشد, تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۶۷ #16000674

اگر برای انحصار وراثت شاهدان دو نفر باشند و کس دیگری حاضر به شهادت نباشد باید چکار کرد؟

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
صرف تنظیم استشهادیه در دفاتر اسناد رسمی برای گواهی انحصار وراثت کافی است و نیازی به شهادت در دادگاه نمی باشد

با درود کسانی که شما را بشناسند کافی است بالاخره می‌آیند برای شهادت

درود نیازی نیست کفایت میکند

در انحصار وراثت استشهادیه کافی میباشد و نیاز به حضور برای شهادت نیست

با عرض سلام ... برای اثبات دعوی حقوقی و مربوط به دیه ۲ شاهد عادل کفایت میکنه و باید دوشاهد مرد باشند یا به ازای هر یک مرد ۲ زن شهادت بدهند

با عرض سلام
۱.در پرونده انحصار وراثت بشهود باید استشهادیه را تکمیل کنند.و دردفتراسناد رسمی حاضر شوند.
۲.و نیازی به حضور شاهدها جهت شهادت در مرجع قضایی نیست

با سلام
اگر منظورتان از عدم حضور برای شهادت، عدم حضور فیزیکی در شورای حل اختلاف و شهادت شفاهی است، به عرض می رساند که نیاز به حضور فیزیکی و شهادت شفاهی در شورای حل اختلاف نیست بلکه در دفترخانه اسناد رسمی می توان فرم استشهادیه را تنظیم نمود.
اما اگر حتی حاضر به حضور در دفترخانه هم نیستند، با همان دو شاهد فرم استشهادیه را تنظیم نموده و ضمن اعلام به شعبه رسیدگی کننده، درخواست استعلام دادگاه از ثبت احوال را بنمایید...