خریدار دوم میگوید تخلیه کن، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۸ #15994590

خانه خریدم با وام بعد ان را فروختم ولی یک ششم مبلع را گرفته اما فروشنده سند را به خریدار دوم انتقال داده و حالا خریدار دوم میگوید تخلیه کن

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر خریدار دوم بدون اجازه شما ملک را به خریدار از شما انتقال داده باشد تخلف نموده اند. و تحت شرایطی میتواند از مصادیق معاملات معارض هم باشد.
در هر حال خریدار دوم‌مکلف به پرداخت کل ثمن است و چنانچه خیار فسخ داشته باشید میتوانید در صورت عدم تادیه معامله را فسخ نموده و دادخواست ابطال انتقال رسمی نمایید.

سلام و درود
شما با توجه به اینکه قبل از خریدار دیگر خریده اید مالک هستید و باید تقاضای ابطال سند خریدار دوم را به دادگاه حقوقی محل وقوع ملک تقدیم کنید، تخلیه نکنید تا حکم دادگاه تکلیف را مشخص کند، همین که شما تصرف دارید نشانه مالکیت است، البته ماده ۲۲ قانون ثبت اعتبار قانونی برای بیع نامه عادی در نظر نمیگیرد ولی این امر مانع اثبات وقوع عقد نیست.
موفق باشید.