تعیین درصدی دیه به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱,۳۸۳ #15975630

با سلام
من عابرپیاده بودم و ماشین بهم‌ زد و فرار کرد و دادگاه برحسب نظریه پزشک قانونی دوازده درصد دیه را برام حکم صادر کرد و صندوق اعتراض کرد ولی تجدیدنظر استان اعتراض صندوق را رد کرد و حکم دادگاه را تایید و استوار شمرد و حکم قطعی و پرونده مختومه شود
ولی صندوق فقط پوله چهار درصد دیه را برام واریز کرد و من رفتم به همون شعبه اجرا احکام گذارش دادم و یه نامه سربسته به من دادن و من بردم صندوق و پس از مدتی برایه دریافت جواب رفتم صندوق ولی صندوق میگه بازرس ما رفت دکتر قانونی و نامت را گرفت و فقط چهار
درصد برات زده و ما فقط چیزی که دکتر قانونی گفته رو پرداخت میکونیم حالا خاستم بدونم صندوق درصدی که دادگاه معین کرده را باید پرداخت کونه یا چیزی که دکتر قانونی گفته لطفن راهنمایی کونید باتشکر

مشاوره حقوقی دیه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.ملاک مقدار امده در رای است.

ملاک عمل رای قطعی دادگاه است.

بادرودوسلام حکم دادگاه ملاک عمل می باشد.

صندوق باید دیه مدرج در حکم قطعی داده را پرداخت کند.

درود
آنچه در حکم دادگاه آمده است.

بااحترام
شما میتوانید اعتراض نمایید

حکم دادگاه ملاک می باشد.