در صورتیکه فردی خودرویی را سرقت کند و بعدا آن را برگرداند آیا میتوان تحت عنوان سرقت شکایت نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۶۵ #15962

با عرض سلام
مدتی پیش شخصی از آشنایان ماشین من رو سرقت کرده بود و بنده با بازبینی دوربین های محوطه البته با دستور دادگاه توجه شدم که کار ایشان بوده و طی اخطاری به ایشان گفتم و ایشان نیز خودرو را به شخص دیگری داد تا تحویل بنده دهم . ولی من که از کار ایشان خیلی ناراحت بودم در دادگاه اقرار نکرده ام که خودرو را تحویل گرفته ام تا شکایت مراحل بعدی را طی کند. به نوعی می خواستم ایشان را به کیفرعملشان برسانم. حال آن شخص که خودرو را تحویل داده مدعی است شاهدی دارد . اگر آن شخص شهادت دهد چه اتفاقی می افتد. آیا خودم برم اقرار کنم بهتر است و بعد می تونم شکایتم را ادامه بدم. یا کلا برم رایت بدم همه چی تموم بشه .
با تشکر

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در هر صورت چنانچه شما اقرار به دریافت آن کنید و یا آن فرد با شهادت شهود اثبات نماید که خودرو را مسترد کرده است شکایت سرقت مسموع نخواهد بود و بهتر است که رضایت دهید.

موید باشید