عدم حضور در جلسه شورای حل اختلاف چه تبعاتی دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۱۰ #15944489

آیا میشود به جای حضور در جلسه شورای حل اختلاف، یک لایحه الکترونیک به همراه مستندات ارائه داد و در جلسه نرفت.

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان پذیر هست امکان ارسال لایحه یا حضور وکیل ب نمایندگی از خودتان در صورت عدم امکان حضور شخصی را دارید تبعات بستگی ب موضوع دعوا و علت حضور در شورای حل اختلاف و نیز مستندات ارائه شده دارد

با سلام
بله مشکلی نیست. مطابق قانون هریک از اصحاب دعوی در صورت عدم حضور می تواند لایحه ارسال کند. دقت داشته باشید که لایحه ای که می خواهد در غیاب شما به جای شما صحبت کند لازم است تخصصی و دقیق تنظیم شود.

احترام لایحه ای تخصصی در این خصوص باید تنظیم شود

احترام لایه ای تخصصی در این خصوص باید تنظیم شود

بله، بهتر است لایحه را با مشورت همکاران متخصص تنظیم و ارسال کنید و حتی در صورت حضور هم از قبل لایحه را ارسال کنید تا مطلبی را فراموش نکنید بیان کنید

باسلام
بله می توانید به جای حضور در بیمه لایحه ارسال بفرمایید اما قطعا حضور شما و دفاع از خودتون موثر خواهد بود

با درود بله امکان پذیر است لکن توصیه می‌شود حاضر شده و از خویش دفاع نمایید