آیا رضایت از الزام به تنظیم سند در دادگاه معنی فسخ معامله را دارد یا گذشتن از آن حق؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۰۸ #15923050

زمینی از شخصی خریدم به علت همکاری نکردن ایشان دعوی الزام به تنظیم سند انجام دادم ودر دادگاه بدوی بیع ثابت شد وحکم به نفع بنده صادر شد در مرحله تجدید نظر به علت وساطت آشنایان از دعوی خودم صرف نظر کردم لازم به ذکر است که در میان نه فسخ نامه ای نوشته شد و نه اقاله و همچنین نه مبلغی که برداشت شود بنده با ایشان معامله مبنی بر اینکه مورد معامله را به ایشان تحویل داده ام حالا ایشان زمین را که در آن خانه و غرس درخت انجام داده ام را متصرف شده است ... چگونه میتوانم به تصرف ایشان پایان دهم ...

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان تقدیم و تنظیم شکایت تصرف عدوانی می باشد.

در صورت داشتن سند شش دانگ تصرف ادوانی کیفری و لاغیر بایستی تصرف ادوانی حقوقی کنید......... به یاد داشته باشید. (( رعایت نکردن موضوع شکایت شما از باب صلاحیت رسیدگی دادگاهها موجب رد دعوی خوا د شد)) علی هذا طبق ترتیب فوق عمل نمایید

اگر نه شما نه ایشان درخواست تجدید نظر خواهی نکرده اید و عامله را اقاله نکرده اید میتوانید به استناد همان حکم دادگاه بدوی نسبت به خلع ید وی اقدام کنید.

دادخواست رفع تصرف را از طریق ردفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

با سلام
می توانید شکایت تصرف عدوانی طرح کنید

می‌توانید مجدد دعوای الزام به تنظیم سند تهیه کنید و با اخذ سند دعوای خلع ید طرح کنید

الزام به تنظیم سند را پیگیری کنید تا سند رسمی به نام شما ثبت شود و تا پس از آن اقدامات بعدی انجام شود