ما چه زمانی باید دیه ضرب و شتم، را مطالبه کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳,۸۹۲ #15915370

با سلام
خواهر من توسط همسرش مورد ضرب و شتم قرار گرفته و پزشک قانونی هم تایید کرده و ما اونو به دادگاه ارائه دادیم ولی دادگاه حکم داد باید یک سال بگذره تا بتونیم دیه رو مطالبه کنیم.
آیا این قانونیه؟
زودتر نمیشه راهی نداره؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قانونی است و از زمان وقوع ضرب و جرح بایستی یکسال سپری شود سپس درخواست صدور اجرائیه نمایند .

با سلام - پس از اینکه حکم صادر شد واگر اعتراضی داشتند پس از صدور حکم دادگاه تجدید نظر واگر هم اعتراضی نداشتند پس از انقضای مدت زمان صدور حکم که حکم قطعی شد با درخواسشما مبنی بر صدور اجراییه ، اجراییه صادر میگردد ودیه در حق شما پرداخت میگردد.

سلام
شما با صدور حکم به پرداخت دیه و قطعی شدن آن میتوانید نسبت به تقاضای صدور اجراییه و متعاقب ابلاغ آن تشکیل پرونده اجرایی و اخذ دیه اقدام نمایید که این پروسه با اغراق حداکثر ۴۰ روز زمان می برد

سلام وقت بخیر
زمانی که حکم صادر می شود ارجاع میشه به اجرای احکام شما می توانید صدور اجراییه بگیرید و با افتتاح حساب در بانک ملی دیه را دریافت نمایید.