اگه ادرسشون عوض شده باشه و به دستشون نرسیده باشه من باید مجدد اظهارنامه بدم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۴۹ #15914781

با سلام
من حدود ۵ سال و نیمه عقدم همسرم هیچ کاری نمیکنه برای زندگی و میخوام جدا شم
دوتا اظهار نامه دادم یکی برای تهیه مسکن به انتخاب من چون حق مسکن دارم (میخوام از این طریق شکایت نفقه و تهیه مسکن کنم و عسر و حرجم ثابت شه) و یکی هم برای استرداد جهیزیه که مهلت هر دو رو به پایانه
الان میتونم دادخواست الزام به تهیه مسکن و استرداد جهیزیه بدم؟ ایا اظهارنامه الزام به تهیه مسکن مثل استرداد جهیزیه یه درصدی هزینه ی دادرسی داره؟
تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود: لزومی برای دادن اظهارنامه نیست. شما می توانید دادخواست ثبت بدهید.

بادرودوسلام دادخواست تقدیم و تنظیم نمایید.

با سلام
دوباره اظهارنامه ارسال نکنید.دادخواست دهید.

سلام بله امکان دادخواست برای شما میباشد موفق باشید

یکبار دادن اظهارنامه کفایت میکند و لزومی ارسال مجدد آن نیست

خیر با ارسال یک بار اظهار نامه نیازی به ارسال مجدد نیست لذا دادخواست مطرح کنید

سلام اظهارنامه هزینه زیادی ندارد و همانند دعاوی هزینه آن محاسبه نمیگردد.