ازدواج در صورت از بین رفتن بکارت چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۵ #15906464

سلام، دختری برای اینکه اثبات کنه باکره نیست و بتونه بدون اجازه پدرش با پسری که باهاش رابطه داشته ازدواج کنه باید چطوری دادخواست بده و اینکه درخواستش برای خانواده اون دختر اطلاع داده میشه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به استناد ماده ۱۰۴۳ قانون مدنی اینطور مقرر می دارد که « نکاح دختر باکره اگرچه به سن بلوغ رسیده باشد موقوف به اجازه پدر یا جد پدری او است و هرگاه پدر یا جد پدری بدون علت موجه از دادن اجازه مضایقه کند اجازه او ساقط و در این صورت دختر می تواند با معرفی کامل مردمی که می خواهد با او ازدواج نماید و شرایط نکاح و مهری که بین آنها قرار داده شده پس از اخذ اجازه از دادگاه مدنی خاص به دفتر ازدواج مراجعه و نسبت به ثبت ازدواج اقدام نماید.»
در فرض سوال :اگر بدون ازدواج رسمی به هر دلیلی اعم از زنا-تجاوز-وطی به شبهه با مواقعه بکارت زائل شده باشد ،وصف باکره بودن از این دختر زائل می شود و به اذن پدر برای نکاح نیاز ندارد.