در صورتی که مرد به مدت سه ماه زوجه را ترک کرده باشد خانم چه اقدام قانونی می تواند انجام دهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۷ #15901770

با سلام و‌خسته نباشید اینجانب مدت ۱.۵ سال هست که در دوران عقد با همسرم هستم ایشان بنابه دلایلی و به گفته خانواده و تحریک توسط خانواده اش من را ترک کرده رفته به مدت ۳ ماه است و اصلا خبری از من نمیگیرد و به تماس های هیچ یک از افراد خانواده جواب نمیدهد و‌کلا ازش بی خبر هستم .من قصد طلاق ندارم و خواهان زندگی میباشم چطور میتوانم اقدام کنم ؟ ایا در هر صورت رای دادگاه به نفع چه کسی میباشد؟ و ایشان حتی از جدایی و یا عدم جدایی هم صحبتی به میان نیاورده اند و فقط قایم شده اند. باکره نیستم .

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شکایت ترک انفاق کیفری مطرح کنید

چنانچه قصد دارید اقدام قضایی انجام دهید می توانید بابت مطالبه نفقه و تعیین مسکن دادخواست حقوقی تقدیم مراجع قضایی نمایید

چنانچه قصد دارید اقدام قضایی انجام دهید می توانید بابت مطالبه نفقه و تعیین مسکن دادخواست حقوقی تقدیم مراجع قضایی نمایید.

تمام راهکارهای حقوقی ارائه شده می توانند کار رابرای ادامه زندگی شما پیچیده تر کند اگر قصدتان واقعا ادامه زندگی است بهتر است زندگی اتان راحقوقی نکنید و اقدام قضایی انجام ندهید زیرا مشکل را پیچیده تر می کند وبهتر است از مشاوره خوب خانواده کمک بگیرید