حکم تخلیه بگیرم یا دستور تخلیه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۱۹ #15895577

قاضی بعلت عدم پرداخت اجاره حکم بر تایید فسخ قرارداد را صادر کرده حال حکم تخلیه بگیرم یا دستور تخلیه سپاس از وکلای محترم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حکم تخلیه مورد لزوم است

سلام حکم تخلیه به علت مواردپیش بینی شده برای فسخ اجاره است اما دستور تخلیه مربوط به اتمام قرارداد اجاره .شما بایدحکم تخلیه بگیرید

سلام
در خصوص دستور تخلیه اقدام بفرمایید

با درود جهت دستور تخلیه اقدام کنید

باسلام درخصوص دستور تخلیه اقدام نمایید.

در صورتیکه مدت قرارداد اجاره به اتمام نرسیده و تقاضای فسخ به دلایلی مطرح شود حکم تخلیه صادر میگردد . تقاضای دستور تخلیه مربوط به اتمام مدت قرارداد است .

با سلام
دستور تخلیه اقدام کنید