کم کاری پیمانکار ساختمان را چگونه پیگیری نماییم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۹۲۱ #15895477

سلام و عرض ادب
چندین سال قبل شرکت تعاونی آموزش و پرورش برای شهر محل زندگی، شروع به ساخت مجتمع نمود و از معلمها پول دریافت کرد و بعد از هشت سال آپارتمان هر شخص را تحویل داد. ( بدون قرارداد این کار انجام شد و معلمها برای شرکت تعاونی پول واریز میکردن )
حال بحث اصلی اینجاست که بعد از گذشت دو سه سال مشخص شده کار اصلا خوب انجام نشده ( مثلا چاه فاضلاب مشکل داره و لوله کشیهای فاضلاب مشکل پیدا کرده و خلاصه اینکه در ساخت آپارتمان کلی مشکلات دیده میشه )، و به این خاطر هزینه های زیادی باید انجام بشه تا مشکلات برطرف بشه.
به نظرتون آیا میشه شکایت کرد و به نتیجه رساند؟
با توجه به اینکه قرارداد بینمون نبوده و خانه را تحویل داده اند و سند هم به نام افراد خورده.

تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اثبات این امر به نظر سخت است چون قراردادی ندارید .

شکایت نمودن در این خصوص غیر ممکن نیست ولی سخت است

وقتی بدون قرارداد انجام شده .اثبات تعهدات تعاونی دشوار است

باسلام
اگر شرکت تعاونی با پیمانکارهایی قرارداد بسته میتوانید از طریق شرکت تعاونی علیه پیمانکارها طرح دعوی نمایید
ابتدا میتوانید از طریق تامین دلیل و جلب نظر کارشناس تخلف یا قصور پیمانکاران را احراز نمایید سپس علیه آنها طرح دعوی نمایید

سلام
به نظر با توجه به شرایط حاکم شرکت تعاونی بدوا باید اقدام به تامین دلیل نماید و متعاقبا طبق قراردادهای موجود برعلیه پیمانکاران طرح دعوا نماید

سلام دوست گرامی
بلاخره این شرکت تعاونی با اساسنامه ای به وجود آمده و در آن هیات مدیره و مدیر عامل مشخص شده اند و آنها با پیمانکارانی برای ساخت قراردادهای را منعقد کرده اند که شما به شرکت تعاونی مراجعه کنید و از آنها بخواهید که نسبت به طرح دعوا علیه پیمانکاران اقدام کنند