ثبت درخواست مهریه از مسیر دفترخانه بوده، بعد از ابلاغ دفترخانه چقدر زمان میبره تا ابلاغ از ثبت بیاد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۳ #15893231

سرمایه گذاری تو بورس نیز آیا برای پرداخت مهریه جزو اموال حساب میشه؟
مثل حساب بانکی بلوکه میشه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تا یک ماه زمان خواهد برد .
در ارتباط با بورس نیز در صورتی که سفید باشد امکان توقیف آن نیست و اما اگر بنام زوج باشد توقیف خواهد شد‌

بسمه تعالی : از طریق ثبت مهریه را به اجرا گذاشتن تقریبا ظرف یکماه کلیه مراحل را تمام میکند زیرا بعد از ثبت اجراییه فورا به زوج جهت معرفی اموال یا پرداخت وجه جهت تادیه مهریه ابلاغ میگردد لذا برای تسریع در امور اگر اموالی اززوج سراغ داریدکتبا اعلام کنید تا فورا تامین و توقیف گردد . اما دو مشکل عمده دارد .
۱)هزینه بالاتر
۲) عئم ضمنت اجرا یعنی فقط در صورت داشتن اموال قابلیت دریافت مهریه امکامپذیر میشود لذا چنانچه زوج مال معرفی نکند و وجهی نیز پزداخت ننماید سازمان ثبت اقدامی نمیتواند انجام دهد لذا باید مجددا در دادگاه حقوقی عمومی طرح دعوی کنید . لذا با معرفی اموال در سازمان ثبت موفقتر خواهید بود /.
اما در مورد سهام بورس : اگر سهام بنام زوج باشد بله میتوانید توقیف نمایید ولی اگر بنام کارگزار یا سفید باشد خیر مگر با اقرار خود زوج . لذا مفهوم سرمایه گذاری در بورس بدین معنا نیست که مثل بانک داخل یک حساب وجه نقدی موجود باشد بلکه با اعلام خرید سهام با پیشنهاد کارگزار یا خود خریدار سهام معلوم شده را با پرداخت مبلغ آن بطور آنلاین خریداری کرده و پس از گویا ۷۲ ساعت برگه سهام صادر میگردد