آیا با نشان دادن شجره نامه در ثبت احوال میشه سید رو به تمام خانواده پدریم برگدوند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۶,۳۷۳ #15889851

با عرض سلام و خسته نباشید
ببخشید ما شجره نامه داریم و از سادات هستیم اما پدر‌بزرگ من در زمان شاهنشاه جز حفاظت بوده و تمام اطلاعات رو پاک کرده.
آیا با نشان دادن شجره نامه در ثبت احوال میشه سید رو به تمام خانواده پدریم برگدوند؟
ممنون از سایت خوبتون

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه دیگر اقوام پدری مانند عمو و عموزاده ها پیشوند سید را دارا باشند و شجره نامه مورد تایید قسمت نسب شناسی قرار بگیرید، این موضوع قابل رفع و ثبت می باشد، البته تمامی اشخاصی که این پیشوند را مدنظر دارندباید در تقاضانامه کتبی نامشان عنوان شود.

در صورت تایید اعتبار شجرنامه می توانیید تغییر دهید

سلام
شما در خواست خود را به ثبت احوال محل صدورشناسنامه ارایه دهید

اگرازطرف اداره مزبور تایید شد فقط به فرد متقاضی داده میشود.

درود
در صورت تایید شجره نامه فقط نسبت به خود می توانید اقدام کنید دیگران باید خودشان اقدام کنند.

بله چنانچه سوابقی دال بر سیادت شما باشه

سلام
در صورتیکه شجره نامه دارای اعتبار باشد و مثبت این امر قرار گیرد ، میتوانید به ان استناد نمایید.