میتوانم احدی از وراث ویا تعداد کمتری را بعنوان خوانده معرفی کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۶۱ #15864380

باسلام ملکی را با۲ید ماقبل خریداری کردم جدیدا جهت فک رهن و انتقال سند به بانک مراجعه کردم اعلام نمودند صاحب سند فوت کرده که بعد از مراجعه به شورای حل اختلاف بعنوان ذینفع برگه استعلام وراث را از ثبت احوال گرفتم که بعلت مجرد بودن متوفی وراث خواهر و برادرهای متعددی دارد سوال بنده این است جهت داد خواست الزام به سند باید اسامی کل وراث را بعنوان خوانده بدهم یا میتوانم احدی از وراث ویا تعداد کمتری را بعنوان خوانده معرفی کنم با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تمام ورثه را بعنوان خوانده درج نمایید.

باید تمامی ورثه را خوانده قرار دهید.

با سلام شما باید همه وراث را خوانده قرار دهید

با سلام
باید اسامی کلیه وراث به عنوان خوانده قرار گیرد.

بادرود. حتما باید کلیه وراث بعنوان خواندگان در دادخواست قید شوند والا دادخواستت رد میشه

به طرفیت تمامی وراث بایستی دادخواست مطرح کنید

سلام، تمام وراث را باید خوانده قرار دهید.