اگر بخواهد مهریشو به اجرا بگذارد، میتونه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۲ #15842418

سلام زتی که اعتیاد دارد والان درحال ترک است ایا میتواند برای مهریه اقدام کند همسرش خانه ای دارد در حد۷۰۰ تومان و مهریه زن ۲۱۴ سکه است ایا زن میتواند خانه را بگیرد یا نه
واینکه همسرش یک خونه داره و قیمت خونه در حد ۷۰۰ تومان است و مهریه زن ۲۱۴سکه میتواند جلوی خانه را بگیرد یا نه

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله اعتیاد مانع دریافت مهریه نیست اگر مستثنیات دین است توقیف نمی شود.

با درود باهر حالی و شرایطی مهریه زوجه کاملا برقرار است، و اگر اموال شما جز مستثنیات دین شناخته شود قابل توقیف نیست

زوجه در هر حال مستحق دریافت مهریه است ولی چنانچه منزل مشترک تنها محل سکونت باشد در مستثنیات دین قرار می گیرد

سلام، مهریه دین و بر ذمه زوج بوده و ارتباطی با اعتیاد ایشان ندارد.
خانه می تواند جزو مستثنیات تلقی شود و قابل توقیف نخواهد بود، در این صورت با اعسار زوج مهریه تقسیط می شود.

اعتیاد زن و اجرای مهریه هیچ ربطی بهم ندارند مهریه در هر حال توسط زوجه قابل مطالبه هست و هروقت بخواد میتونه ب اجرا بزاره همون تعدادی ک در سند نکاح قید شده هست،در صورتیکه خانه مذکور تنها منزل برای سکونت شما بوده و در حدعرف هست مستثنیات دین هست و نمیتوان آنرا توقیف کرد و در صورت توقیف میتوانید رفع توقیف انرا بخواهید

با سلام
شخصیت وموقعیت اخلاقی واجتماعی زوجه هیچ ارتباطی به به قابل وصول بودن یا نبودن مهریه نخواهد داست وبا توجه به اینکه مهریه دینی است بر ذمه زوج لذا هر زمان زوجه اراده نماید قابل اجرا خواهد بود و با رعایت مستثنیات دین نیز امول زوج نیز قابل توقیف می باشد

اعتیاد تاثیری در استحقاق زوجه به دریافت مهریه ندارد ولی درصورتیکه خانه شما تنها خانه ای است که شما برای سکونت دارید به شرط آنکه در آن ساکن باشید از باب مهریه قابل توقیف نمی باشد .