چرا فقط برای من اجرائیه صادر شده است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۹ #15841501

سلام وقت بخیر چند سال است با بردارم شرکت با مسئولیت محدود دارم و شرکت دسته چک دارد که با امضای من و اون و مهر شرکت اعتبار دارد دو سال پیش برادرم مراجعه کرد و برای اینکه بتواند مغازه ابزار فروشی بزند درخواست چک کرد که از شرکت بهش بدیم و چند چک از شرکت سفید امضا و بدون تاریخ گرفت و به دلیل اختلاف مالی چند ماه پیش یکی از چک ها را مبلغ نوشته و تاریخ زده و برگشت زده و امروز بدون اطلاع از داداگاه و جلسه دادرسی به سامانه ثنای من اجرائیه چک بلا محل آمده برای توقیف اجرائیه چکار باید بکنم در حالی که چک دو امضا بوده

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت داشتن مدارک و مستندات متقن می توانید به جرم سفید امضا شکایت خود را علیه برادرتان مطرح نمایید

درود
به جرم سو استفاده از سفید امضا اگر مدارک و دلایلی دارید شکایت کنید.

با سلام چنانچه مدعی امانی بودن و یا سفید امضا بودن چک ها و خیانت در امانت و یا سوء استفاده از سفید امضا و سفید مهر هستید می بایست با عناوین یاد شده شکایت نمایید. و با اثبات اتهام اجراییه را میتوانید متوقف نمایید.