در توهین وتخریب اموال عدم حضور شاهدان چه تاثیری در حکم صادره از جانب قاضی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۰ #15821032

فردی که بنده ازش شکایت کرده تمام کسانی که شاهد دعوی بودن را تهدید کرده است بنده در جلسه دادگاه چطور از خودم دفاع کنم اگر شاهدها نیایند دادگاه حکم قاضی چیست؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اکر دادکاه حضورشاهدرالازم دانسته ، وجودشاهد ضروری است و عدم حضور شاهد به ضررشماست .
این ادعای شما که طرف تمام شاهدین راتهدید کرده برای قاضی قابل قبول نیست

باسلام در صورتی که تنها مدرک شما شهادت شهود باشندحتما باید در دادگاه حضور به هم رسانند والا قرار رد دعوا صادر می شود

با سلام و احترام
حضور شاهد جهت اثبات ادعای شما لازم می باشد و عدم حضور وی ممکن است ادعای شما را رد نمایید

شاهد به عنوان یکی ازدلایل اثبات دعواست . اگر شاهد نیاد اثبات ادعای شاکی سخت تر میشود .

اگر اثبات دعوی را به شهادت شهود عنوان نموده باشید دعوی شما اثبات نمیگردد .

با سلام :
در صورتی که شاهد و دلایلی مبنی بر وقوع رم وجود نداشته باشد ، جلسه رسیگی تشکیل نخواهد شد و منع قرار صادر می گردد .