زمان تعیین شعبه تجدید نظر چه وقت است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۹۱ #15815774

با سلام، بعد از پرداخت هزینه دادخواست تجدید نظر و ثبت دادخواست در دفاتر خدمات قضایی و دریافت کد رهگیری، چند روز تا مشخص شدن شعبه زمان لازم هست؟ (بعد از گذشت ۲روز، در سامانه اطلاع رسانی هیچ پرونده جدید و فعالی وجود ندارد)
باتشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
در صورتیکه پرونده تعیین شعبه شود و وقت رسیدگی مقرر گردد به شما ابلاغ خواهد شد

این روند کمی زمان بر بوده و شامل مراحل زیر است:
۱- وصول پرونده در شعبه بدوی
۲- تبادل لوایح با تجدیدنظرخوانده
۳- ارسال پرونده به دادگاه تجدیدنظر استان
۴- تعیین شعبه و ارجاع
۵- ثبت پرونده در شعبه تجدیدنظر و ارسال پیامک به شما
بنابراین باید صبور باشید.

با سلام
زمان خاصی را نمی توان پیش بینی نمود. در صورت صدور رای یا تعیین جلسه ی رسیدگی به شما ابلاغ می شود.

تعیین وقت رسیدگی در صلاحیت مرجع قضایی می با شد امکان پیش بینی وجود ندارد در صورت تعیین وقت ابلاغیه یا اسمس ارسال می گردد

باسلام،معمولا زمانبراست چون باید اصل پرونده به دادگاه تجدیدنظرارسال بشه...

با سلام
قابل پیش بینی نیست باید منتظر ابلاغ باشید

با درود منتظر ابلاغ باشید پیامک خواهد شد.