اجرت المثل برای زن چگونه مطالبه شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۱ #15792712

سلام بعد از ۵ سال زندگی درخواست اجرت المثل کردم و هنوز از شوهرم جدا نشدم ولی دادگاه بدوی رد کرده است چه لایحهای برای اعتراض باید بزارم

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به نظر من بهتر است در لایحه اعتراضی خویش به اینکه اقدامات صورت گرفته به تقاضا زوج بوده و از همه مهمتر شما در انجام این اقدامات به هیچ وجه قصد تبرع نداشته‌اید اشاره نمایید

سلام
شما مستحق دریافت اجرت المثل میباشید اما در ابتدا باید رای دادگاه بدوی شما مورد بررسی قرار گیرد و پس از آن باید لایحه‌ای مستدل و مستند جهت دفاع از خود در پرونده تجدید نظر خواهی ارائه نمایید.

بایستی دادنامه صادره مطالعه شود سپس مطابق با آن لایحه تنظیم گردد .

به جهت تحقق اجرت المثل دو شرط بایشتی برای دادگاه محرز گردد که در صورت نقص در یکی از این دو اجرت المثل تعلق نخواهد گرفت.
اول اینکه قصد تبرع در انجام کارهای خارج از وظیفه نداشته باشد،
به دستور شوهر انجام داده باشد.
اثبات این دو شرط بر عهده زوجه است و در صورت عدم اثبات رای بر بی حقی صادر خواهد شد.

سلام و درود
برای تنظیم لایحه تجدیدنظر باید جهات رد دعوی مندرج در متن دادنامه را اعلام کنید، ضمنا دادخواست اولیه و اظهارات شما در جلسه اول دادرسی و صورتجلسه دادگاه باید مدنظر قرار گیرد.