با ارتباط از طریق اینستاگرام با مرد متاهل، برایم مجازات دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۰۳ #15771557

سلام وقت بخیر..
من متاهل هستم و حدود سه روز پیش با آقایی کله گنده و متاهل در اینستا بدلیل یک پرونده قضایی که در دیوانعالی داریم صحبت میکردم که ببینم میتونه کمکی کنه یا نه.. ایشون گفت من متوجه موضوع نشدم با تلفن توضیح بده و گفت الان کار دارم بعدا دوباره پی ام بده.. من دو ساعت بعد دوباره پی ام دادم و گفتم سرکاری و گفتم اینستا قاطی کرده من فالو کرده بودم الان توی لیستم نیستید و دوباره فالو میکنم قبول کن.. لازم به ذکره من حدود سه ماه آی دی اینستامو دی اکتیو کرده بودم و تازه دوباره اکتیو کرده بودم..خلاصه در جواب من نوشت عزیزم تلفنتو بده من الان نمیتونم صحبت کنم اد میکنم زنگ میزنم.. من هم تلفن دایمی خودم رو دادم.. بعد یهو گفت عزیزم آدرستم بده یه هدیه کوچیک واست بفرستم.. از اونجا که من امید به کمک ایشون داشتم نخواستم تندی کنم.. گفتم نه مرسی.. هی اصرار کرد منم برای اینکه آدرس ندم گفتم وقتی اومدم تهران میام ازتون میگیرم.. بعد یهو من بلاک شدم.. ساعت ده شب دو شماره مختلف به من زنگ زدند که جواب ندادم.. یهو برام پیامک اومد که من همسر همونی هستم که باهاش رابطه داری و الفاظ رکیک به من گفته بود و اینکه میرم ازت شکایت میکنم.. در صورتیکه من این آقا رو نه دیدم، نه تلفنشو دارم نه تلفنی حرف زدم نه پیامک.. نه واتساپ و نه حتی میدونم تلگرامش چیه.. این خانم باز پیامک داد و باز به من زنگ میزنه.. فردای اونروز از یه آی دوستم صفحه آقا رو چک کردم دیدم آقا استوری زده که من از دیروز ظهر تا امروز ظهر هک شده بودم و مدیریت صفحه دستم نبوده.. درصورتیکه کسی که به من پیام داد ادعا کرده که خانمشه.. آیا این خانم میتونه برای من مشکلی ایجاد کنه؟ممنون

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر با توجه به اینکه سرور اینستاگرام از خارج از کشور اداره میشه هیچ مشکلی برای شما پیش نمیاد

باتوجه به توضیحات کامل شما خانم اون آقا نمی تواند مشکلی ایجاد کند فقط به هیچ عنوان پیامی ندهید

با سلام
کاربرگرامی با توجه به اینکه سرور های اینستاگرام در داخل کشور قابل ردیابی نیستند و طبق اظهارات شما تماس یا پیامکی نداشته اید و صرفا از طریق پیام داخل اینستاگرام بوده درصورت از بین رفتن پیام ها رابطه منافی عفت غیراززنا قابل اثبات نخواهد بود.

موفق باشید