اعاده دادرسی برای خسارت به نرخ روز چگونه هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۴ #15768957

سال ۹۱ یکی از همجواران باغ من که آب مصرفی مزرعه من از داخلش رد میشد قطع نمود بعد از شکایت سال ۹۴ طرف در دادگاه محکوم شد. که براساس نظریه کارشناس ۵ درخت من خشک شدن که مبلغ (۸۰ میلیون ریال باید به من بپردازه) + هزینه ترمیم جوب آب ،خلاصه طرف اعتراض کرد تا اینکه سال ۹۸ حکم قطعی گرفتم الان پرونده رفته اجرا احکام و من میخام درختانم به نرخ روز حساب بشن
چون حکم قطعی است دیگه نمیشه مبلغ خسارت عوض کرد
بعضی ها میگن تنها راه اعاده دادرسی هست
دوستان عزیز کسی میتونه راهنمایی کنه؟
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تقاضای خود را به قاضی اجرای احکام ارائه نمایید و در صورت پذیرش ایشان می توانید اقدام به اخذ کارشناس و ارزیابی مجدد قیمت درختان نمایید

سلام
امکان اعاده دادرسی وجود ندارد
اما با توجه به تاخیر ایشان در پرداخت می توانید خواستار خسارت تاخیر تادیه شوید

باید مفاد حکم صادره ملاحظه شود تا به صورت قطعی اظهارنظر نمود

با سلام در فرض سوال اعاده دادرسی امکان پذیر نیست بلکه شما خسارات وارده را می توانید دریافت کنید