نحوه شکایت بابت فریب و قول ازدواج چگونه هست؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۳۸ #15743130

با خانمی در دانشگاه آشنا شدم که با چرب زبانی و ابراز علاقه و قول ازدواج بنده را فریب داد تا در درسها به ایشان کمک کنم و البته هدایایی هم برای ایشان خریدم، بعد از اتمام تحصیلات ، دیگر حتی به بنده جواب نمیدهند ، و بنده دچار ناراحتی روحی و افسردگی شدید شدم ،به دلیل احساس بی ارزشی در وجود خود،این موضوع قابل شکایت هست؟ ، یا چنین افرادی میتوانند به کارهای خود ادامه دهند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام قابل تقدیم و تنظیم شکایت نمی باشد.

با سلام خیر امکان شکایت ندارد

با درود.بنابه اظهارات تون جرمی تحقق نیافته است تا طرح دعوی و شکایت نمایید ولی اگر هدایا در نزد دختر موجود باشد ،قابل استرداد می باشد

با سلام
میتوانید دعوای استرداد هدایای نامزدی را مطرح نمایید

وعده دروغ ازدواج به تنهایی جرم نمی باشد و شخصی صرفا به خاطر دادن وعده به طرف مقابل عمل مجرمانه ای به وقوع نپیوسته و قابل مجازات نمی باشد.
اما اگر شخصی در نتیجه این دروغ گویی ها مکررخود برای جلب نظر دیگری و جلب اعتماد او باعث گردد که مالی تملک کند شخص فریب خورده بعنوان خیانت در امانت و کلاهبرداری شکایت مطرح نمود و واجد عنوان کیفری گردد.

صرف وعده ازدواج تکلیفی برای شخص و حقی برای شخص مقابل ایجاد نمی‌کند شکایت راه ب جایی نخواهد برد برای استرداد موهوبات میتوان اقدام کرد،دوست عزیز،با تاکید بر عدم توجه ب این موارد نه چندان مهم ناراحتی های روحی خود را با یک روانشناس متخصص تسکین دهید،آنکه با شما چنین کرده برای زندگی شما مقدر نشده است وقت خود را بیهوده با چنین افکاری هدر ندهید

باسلام صرفا با داشتن مدارک ووجودهدایا استرداد ممکن است وشکایت ممکن نیست