درخواست طلاق بابت عسر و حرج داده آیا طلاق بهش تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹۰۰ #15716793

سلام بنده فقط مهریه پرداخت میکنم و نفقه خانومم محکوم شد که بدون هیج دلیلی خانه رو ترک کرده و پرداختی ندارم
شش ماهی ۱ سکه باید مهریه بدهم که بدلیل ورشکستگی و نداشتن پول مجبور به نقل مکان شدم
الان ۳ سکه خانم طلب دارند که بنده بدلیل نداشتن مالی برای پرداخت مجبورم در دسترس قرار نگیرم که خبر دار شدم درخواست طلاق عسر و حرج داده آیا طلاق بهش تعلق میگیرد؟ مهریه را باید ببخشد طلاق بگیرد یا همراه مهریه طلاق هم گرفته میشود؟؟

با تشکر از پاسخگوییتون

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر عسر وحرج ایشان اثبات شود می تواند طلاق ومهریه را بگیرد.

در صورت اثبات عسر و حرج حکم طلاق صادر میگردد و مهریه نیز طبق روال سابق برقرار است

با سلام و احترام مهریه دین مجسل و مسلم شما با وقوع عقد نکاح می باشد در خصوص دادخواست طلاق همسرتان لازمه اثبات عسر و حرج موضوع حکم ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی و یا اثبات یکی از شروط ضمن عقد نکاح می باشد پیشنهاد میگردد جهت دفاع از خود وکیل مجرب انتخاب فرمائید

سلام در صورت اثبات عسر و حرج خانم می تواند طلاق بگیرد و مهریه وی نیز باید پرداخت شود

با سلام
در صورتی که عسر و حرج اثبات شود و این عسر و حرج به مدت ۶ ماه باشد میتواند طلاق بگیرد . این امر ارتباطی به مهریه ندارد و شما موظف به پرداخت مهریه هستید