فقط اون سه ماه که مونده بود باید برم یا جریمه دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۹۶ #15696608

با سلام من قبل از اعزام به خدمت سربازی ازدواج کردم و حین خدمت خدا بهم یه پسر داد که بخاطر مشکل مالی فقط سه ماه مونده بود تا تموم بشه من فرار کردم الان ۱۰ سال گذشته و من ۳ تا فرزند دارم متولد ۱۳۶۴ هم هستم شدیدا به کارت احتیاج دارم باید چیکار کنم کجا برم
اصلا هیچی نمیدونم

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود چنانچه تا پایان امسال خود را معرفی نمایید از مجازات معاف خواهید شد.

اگر خودتان را تا پایان امسال معرفی نمایید بدون اضافه خدمت و جریمه می توانید مابقی خدمت را ادامه دهید و کارت دریافت نمایید

درسال جاری و طبق بخشنامه اگر خودرا به یگان مربوطه معرفی نمایید اضافه خدمت بشما تعلق نمیگیرد و به قضایی معرفی نمیشوید و ایام باقی مانده را سپری مینمایید. اما اینکه بخشنامه درسال اینده نیز به قوت خود باقی باشد مشخص نیست.

درود بر شما، بهتر است تا پایان سال خود را به یگان مربوطه معرفی نمایید تا از مجازات معاف شوید و صرفا مدت باقیمانده را بگذرانید و سپس کارت پایان خدمت خود را اخذ نمایید.

طبق مصوبه اخیر اگر تا پایان سال ۹۹ خود را به یگان خدکتی قبلی معرفی کنید بدون پیگرد قضایی و یا اضافه خدمت ، تنها با طی ایام باقیمانده از دوره ضرورت میتوانید کارت پایان خدمت دریافت نمایید .

درود
اگر داوطلبانه در موعد مقرر خود را معرفی کنید می توانید از عفو برخوردار شوید.