چه راهکاری برای متهم دارید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۵۷ #15671382

با سلام
شکایتی با عنوان ضرب و جرح عمدی شده آیا بازپرس میتواند بخاطر یه نامه پزشک قانونی و یک شاهد که حتی در شهادت کتبی نوشته شاکی متهم را زده، غیر منصفانه بخواهد متهم را مجرم بشناسد

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
موضوع اتهام شما با عنایت به قابل گذشت بودن میتوانید درخواست ارجاع به شعب صلحی شورای حل اختلاف نمایید و در انجا ضمن دلجویی به نحوی رضایت شاکی را خواستارشوید

سلام" در فرض سؤال گزارش پزشکی قانونی به عنوان نظریه کارشناسی نزد قاضی به عنوان اماره قضایی تلقی می شود که گواهی می دهد شاکی {مجنی علیه} مضروب یا مجروح شده است و این ضرب و جرح ناشی از خودزنی نیست بلکه ناشی از فعل عمدی یا غیرعمدی مربوط به غیر است و انتساب اتهام به متهم هم از طریق ادای شهادت شهود معتبر و واجدشرایط و در غیر اینصورت علم قاضی یا اقرار متهم امکان پذیر است.

درود
ادله اثبات جرم ضرب وجرح،شهادت شهود و گواهی پزشکی قانونی و صورتجلسه کلانتری بوده و با استناد به این ادله میشود جلب به دادرسی.بنابراین درصورتیکه در زمان وقوع جرم حضور نداشتید تقاضای استعلام از خط همراه نموده یا به سایر ادله ازجمله شهود کافی و تحقیقات محلی استناد نمایید.

با سلام
باید از خود دفاع و دلیل و سند داشته باشید
شاهد و نامه پزشکی قانونی که ایشان ارائه داده اند قوی ترین دلیل بر اتهام شماست