تشخیص رابطه بعد از شش ماه امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۸ #15668517

سلام همسرم به من شک کرده که پنج ماه پیش با مردی رابطه از دبر داشته ام.
آیا پزشکی قانونی می‌تواند متوجه دخول بعد از پنج یا شش ماه شود؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر این امر قابل تشخیص نبوده و دادگاه نیز تحقیقاتی در این خصوص انجام نمیدهد

سلام
در صورتی که ارتباطی به این صورت میان شما و همسرتان نبوده است ،از جانب پزشکی قانونی طی مهلت مشخصی انجام چنین رابطه ای قابل تشخیص خواهد بود

سلام
اصولا پزشکی قانونی تشخیص میدهد

سلام
تشخیص آثار رابطه جنسی در مدت کوتاهی ممکن است لذا با توجه به گذشت ۶ ماه تشخیص ممکن نیست.

سلام
اگر رابطه زناشویی با همسر خود نداشته باشید امکان تشخیص وجود دارد.

سلام.خیر.تشخیص امکان ندارد