دادگاه تجدید نظر میتواند اعتراض او رو قبول کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۴ #15658982

با سلام.
بنده درخواست اعسار کردم و در دادگاه بدوی قبول شد بعد طرف که ازم شکایت کرده و درخواست تجدید نظر خواهی کرده ایا دادگاه تجدید نظر میتواند اعتراض او رو قبول کنه و اعسار منو رد کنه. الان من باید چکار کنم با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود متاسفانه زمان و نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

باسلام
چنانچه طرف مقابل بتواند تمکن مالی شمارا اثبات کند،احتمال دارد در مرحله تجدیدنظر حکم دادگاه بدوی نقض شود...عاقبت بخیر باشید.

سلام بله امکان شکستن رای وجود دارد ولی شما میتوانید در زمان تبادل لوایح نسبت به مستندات خود اقدام نمایید!