برای پیگیری و به جریان انداختن پرونده اعسارم به کجا باید مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۱۲۴ #15650143

متاسفانه به دلیل عدم آگاهی از مراحل قانونی خواستم بپرسم که موضوع اعسار که فرمودید پیگیری از شعبه و یا باید نقدی پرداخت کنید که زودتر انجام بشود. به کجا و کی باید پرداخت کنم و این پول باید چقدر باشد که پرداخت کنم ؟ آیا به دادگاه پرداخت کنم؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
مراجعه نمایید به دفاتر خدمات الکترونیک قضائی و نسبت به ارائه اعسار و مدارک اقدام نمایید در دفاتر مدارک مورد نیاز و فرم ها را به شما ارائه میدهند .

سلام بدهی تان را باید از طریق اجرای احکام به سپرده دادگستری یا حساب طلبکار واریز کنید .

با سلام
مرجع رسیدگی‌کننده به دعوای اعسار در مورد محکوم، دادگاهی است که در ابتدا به دعوای اصلی رسیدگی کرده است. شما باید دادخواست اعسار را از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی ثبت بفرمایید. اگر اعسار از پرداخت هزینه ی دادرس دارد از همان ابتدا مطرح کنیدو اگر اعسار از پرداخت محکوم به دارید پس از صدور حکم عنوان فرمایید.

با سلام
شما با مراجعه به دفتر خدمات قضایی پس ازتکمیل فرم صورت اموال و فرم شهود دادخواستی به خواسته صدور حکم اعسار مطرح میکنید سپس دادخواست شما به شعبه ارسال- وقت رسیدگی تعیین میشود-ودرجلسه رسیدگی شهود خود را در جلسه حاضر میکنید تاشهادت دهند.سپس حکم به قبولی اعسار و تقسیط مبلغ بدهی صادر میشود هزینه آنهم حدود150تا200هزار میباشد که به دفتر خدمات قضایی میپردازید