شاید فردی که کارتش را گم کرده است کارت خود را اجاره داده باشد به سارقین آیا می‌توانم با این دلیل دوباره شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۸ #15629550

با سلام
در برج ۱۰ سال ۹۸ یک شخصی از من در کنار عابر بانک درخواست شارژ نمودند که موفق به خرید شارژ نشدم برای ایشان. بعد از دور شدن از عابر بانک پیام برداشت از حساب برایم آمد که مبلغ یک میلیون و پانصد هزار تومان از حسابم برداشت شد. طی شکایتی که کردم حساب شخص مورد نظر را مسدود کردم و فیلم متهم را از بانک دریافت کردم که متاسفانه چون از دوربین‌های کناری بانک بود چهره شخص قابل تشخیص نبود. فردی هم که پول به حسابش ریخته شده بود به دادگاه احضار شده است که به گفته خودش کارت خود را گم کرده با رمز آن و چون حسابش خالی بوده پیگیر کارتش نبوده تا کارت خود را غیر فعال کند. الان بعد از گذشت چند ماه از دادگاه برایم پیام قرار منع تعقیب آمده. حالا گفته شده ده روز می‌توان اعتراض بزنم. آیا تاثیری برای تغییر رای دارد. شاید فردی که کارتش را گم کرده است کارت خود را اجاره داده باشد به سارقین آیا می‌توانم با این دلیل دوباره شکایت کنم یا باید مدارکی برای این موضوع بیاورم تا اعتراضم وارد باشد.

با تشکر

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به نظر بنده شکایت شما بر این عنوان نتیجه ای نخواهد داشت

سلام. ببینید برای دادسرا باید متهم قابل تشخیص و جرم به او ثابل انتساب باشد. در موضوع شما، شخصی که برای او پول واریز شده که متهم نیست و شخصی که جرم را انجام داده، قابل تشخیص نیست و عملا متاسفانه اعتراض شما نتیجه نخواهد داد.

بتسلام اعتراض به قرار منه تعقیب بزنید ضمن اینکه در صورت رد شدن دوباره طرح شکایت با عنوان کلاهبرداری شبکه ای انجام دهید در صورت ارسال مدارک و مستندات نسبت به تنظیم اوراق قضایی اقدام خواهد شد باتشکر