مهلت اعتراض به رای دادگاه چند روز است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴۱ #15595386

با سلام ببخشید برام رای دادگاه اومده من روز ۱۹ ام اعتراض کردم اما امروز که روز ۲۰ ام هست برام اجرائیه صادر شده آیا من میتونم با بردن برگه اعتراضم جلوی اجرای حکم را بگیرم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
در اینخصوص امکان صدور برگ اجراییه قبل از منقضی شدن موعد اعتراض و نهایتا قطعی شدن حکم امکان پذیر نیست، و اصـولا مدیران دفاتر مراجع قضایی، چنین اشتباهات محرزی مرتکب نمی گردند..
موفق باشـید..

خیر صدور اجراییه قبل از صدور حکم قطعی امکان پذیر نمی باشد

باسلام
ابتدا بایدرای دادگاه بررسی شود که در چه خصوصیاست

احتمالا شما درشمارش وقت اعتراص ویاابلاغ رسیدگی اشتباه نموده اید.

به جز دو مورد امکان صدور اجراییه قبل از قطعی شدن رای وجود ندارد و نیاز به رای قطعی است....

یکی از شرایط اصلی صدور اجراییه این هست ک حکم و رای صادره قطعیت پیدا کند و قبل از قطعی شدن رای نمیتوان صدور اجراییه را از دادگاه مربوطه تقاضا نمود

با سلام
صدور اجرائیه قبل از قطعیت رای محل اشکال می باشد .