طلاق یک طرفه از سمت زوجه چقدر طول میکشد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۲۵ #15591392

با سلام
زوجه هستم ۲۰ سالمه و ۱۳ سالگی عقد کردم و ۴ سال زندگی مشترک داشتیم
دادخواست عسر و حرج دادم، مدارکی مبنی بر خیانت زوج و ابتلا به مشروبات الکلی و فساد اخلاقی در اختیار دارم
اگر قاضی دادخواست عسر و حرج مرا قبول کند و مدارکی که ارائه دادم را تایید کند، پروسه طلاق چه مدت طول میکشد؟
و ایا زوج می‌تواند به حکم طلاق قاضی اعتراض کند؟
و به دادگاه تجدید نظر و دیوان عالی ارسال می‌شود؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مدت تعین شده ندارد اما میتوانید اعتراض کنید

مدت زمان آن قابل پیش بینی نیست

سلم و درود مدت قابل پیش‌بینی نمی باشد.
حکم نیز قابل اعتراض است.

طول مدت زمان رسیدگی قابل پیش بینی نیست و البته خواسته طلاق قابل تجدیدنظرخواهی و فرجام خواهی است.

زمان آن قابل پیش بینی نیست اما امکان اعتراض وجود دارد.

بله می توانند اعتراض نمایند زمان در مسیر قضایی قابل پیش بینی نیست

باسلام و احترام
مدت زمان آن قابل پیش بینی نمی باشد و حکم صادره قابل اعتراض است.