اگر تمکین من رد بشه من دوباره باید نفقه بپردازم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۸۰ #15587394

سلام.خانمم من بعد از یک ماه زندگی مشترک منزل مشترکمون رو بدون دلیل و بدون رضایت من طبق صورت جلسه کلانتری ترک کردند و بخاطر همین مستحق نفقه نشدند.الان هفت ماهه که با پای درمیونی بزرگترها و ارسال اظهار نامه باز هم به منزل مراجعت نکرده اند.اکنون اگر من بخوام درخواست تمکین بدم با توجه به اینکه من منزل مستقل آماده زندگی دارم و ایشونم وقتی منزلمون رو ترک کرده باکره نبودند و بدون دلیل منزلمون رو ترک کردند می‌توانند تمکین من رو بی اثر کنند؟ ممنون میشم پاسخ بدید.؟در ضمن من چند بار باید تمکین بفرستم تا ایشون یا برگردند به منزلمون یا اینکه ناشزه شوند از لحاظ قانون؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صدور گواهی نشوز، موجب محرومیت از نفقه می شود.

با سلام و درود . بعد از صدور رای قطعی و استنکاف از تمکین و صدور گواهی نشوز توسط دادگاه مستحق نفقه نمیباشد .

با درود اگر زوجه ناشزه محسوب شود مستحق نفقه نمیباشد

پس از صدور گواهی نشوز،زوجه دیگر مستحق دریافت نفقه نخواهد بود.

بادرودوسلام پس از قطعیت حکم مشمول نشوز می شوند.

بعد از حکم قطعی ناشزه محسوب می شوند

شما می توانید مستند به گزارش مرحع انتظامی، شهادت شهود و اظهارنامه دادخواست الزام به تمکین بدهید و دادگاه پس از بررسی دلایل در صورت صدور حکم محکومیت زوجه و قطعیت آن دیگر تکلیف به پرداخت نفقه ندارید.