امکان جایگزین حکم حبس با جزای نقدی می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۸ #15567966

سلام پرونده ای دارم که در اون به ۲ سال حبس محکوم شدم ( امضائ پشت فیش واریزی جعلی و تحویل به اداره دولتی) صاحب کار نبودم و عایدی هم نداشتم ولی خوب مجرم شناخته شدم. الان از اون زمان ۱۵ سال گذشته و تازگی مجدد برام احضاریه اومده تو این ۱۵ سال هیچ سابقه کیفری نداشتم. زمان بازداشت با کارت کارمندی ازاد شدم و چون پس از تایید حکم مراجعه نکردم مبلغ حق الکفاه ۵ میلیون تومان از حقوق کارمندی که ضامنم بود کم شد( به صورت اقساطی ) الان بعد ۱۵ سال باید برم زندان؟ میشه جایگزین با جزای نقدی کرد با توجه به متاهل و شاغل بودن و ...

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، باید در این زمینه بررسی بیشتر شود ولی بهرحال مشمول ماده ۱۰۷ ق. م. ا شده باشید و اجرای حکم مشمول مرور زمان شده باشد