آیا راهی هست که اعتراض کنم شعبه دادگاه عوض بشه؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۱۸۹ #15557151

برای شکایت من تو دادسرا توسط بازپرس قرار منع تعقیب صادر شد، اعتراض زدم، الان پیام اومده پرونده شما به شعبه .... دادگاه ارسال و ثبت شد، متاسفانه قاضی این شعبه با من خصومت داره، چون قبلا تو دادسرای انتظامی قضات ازش شکایت کرده بودم و اگه قرار باشه ایشون به پرونده رسیدگی کنه، ناچار باید از شکایتم صرف‌نظر کنم، چون نتیجه معلومه

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،خیر امکانپذیر نمی باشد

امکان تغییر شعبه نمی باشد.

باسلام خیر امکان‌ پذیر نمیباشد.

درود
خیر متاسفانه تغییر شعبه در این مورد امکانپذیر نمی باشد .

بااحترام
اگر همان قاضی بخواهد به پرونده رسیدگی نماید رد دادرسی نمایید و قاضی عوض شود

شکایت انتظامی از جهات رد دادرس نیست .

چنین امری امکانپذیر نیست.