نقل و انتقال سهمی از زمین چگونه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۵۸ #15529017

در رابطه با زمین هایی با پیشینه ی کشاورزی که سند چند برگی قدیمی دارند، وقتی وکیل با استفاده از وکالت فروش از طرف مالک برای انتقال سهمی از زمین (مثلا ۳ دانگ) به نام خود یا دیگری اقدام کند، سهم انتقال یافته در صفحه ی نقل و انتقال همان سند قدیمی ۶ دانگ ثبت می شود یا باید برای گرفتن سند جدید اقدام کند؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام .سند تفکیک خواهد شد

در سند دفترچه ای انتقال سه دانگ در صفحه نقل و انتقالات درج می شود و برای سه دانگ انتقال یافته سند تک برگ جداگانه صادر می شود .

سند جدید صادر خواهد شد

پس از نقشه برداری کاداستری از کل ملک، سند تک برگی مشاعی صادر می شود.

با سلام
در حال حاضر پس از ثبت معامله قطعی غیر منقول در دفترخانه، بایستی سند تک برگی مشاعی اخذ نمایید.

سلام و ارادت
سند جدید تک برگی صادر می شود .

درود بر شما، چنانچه امکان صدور سند برای قسمت جدید باشد، بایستی سند جدید دریافت شود.