حکم بعد از درخواست اجراییه باید اجرا شود و توقف ان ممکن نیست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۴۴ #15449494

باسلام و خسته نباشید
وکلای گرامی لطفا راهنمایی کنید بعد از قطعی شدن حکم رفع تصرف عدوانی و یا خلع ید و درخواست خواهان مبنی بر اجرای حکم،اگر بعد از صدور اجراییه خواند از خواهان خواهش و تمنا کند که مدتی به او مهلت دهد و خواهان هم خواهش او را بپذیرد،ایا میشود اجرای حکم را به آیند موقول کرد(هر زمان که خواهان مجدد تقاضای اجرای حکم کند)

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید به درخواست خواهان حکم اجرا نمی شود

بادرودوسلام توقف اجرای حکم ازطریق درخواست محکوم له ممکن می باشد.

با سلام
بله امکان پذیر است.

بله قطعا میشود،زیرا در چنین موضوعاتی اجرای حکم صرفا بادرخواست خواهان صورت میگیرد.

سلام در صورتی که خواهان موافقت نمایید دادن مهلت منع قانونی ندارد.

درود
به درخواست محکوم له امکان توقف عملیات اجرایی وجود دارد.

بنام خدا،به تقاضای محکوم له توقف اجرای حکم امکانپذیر است.