چگونه برای مهاجرت از طریق قانونی اقدام شود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۶۹ #15437779

سلام خدمت وکلای عزیز
کمی اطلاعات می خواستم در مورد کوئر مایگریشن (مهاجرت اقلیت های جنسی)
همان طور که می دانید عده ای از اقلیت های جنسی ترنس هستند که با تغییر جنسیت مشکلشان حل می شود
اما همه اقلیت های جنسی ترنس نیستند مثل هوموسکشوالها، بای سکشوالها، پان سکشوالها و ...
چون متاسفانه جامعه ما با این افراد مشکل دارد لذا این افراد مجبور به مهاجرت هستند
سوال من این است که کوئر مایگریشن یا مهاجرت کوئرها و اقلیت های جنسی به چه ترتیب است و چگونه و از کجا باید اقدام کرد
با تشکر

مشاوره حقوقی مهاجرت کاری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع را از طریق افرادی که در زمینه مهاجرت فعالیت دارند پیگیری کنید.

سلام
قوانین کشورهای مختلف در این زمینه متفاوت است .

باید با سفارت خانه کشور مورد نظر مکاتبه کنید

به وکلای مهاجرت مراجعه نمایید

با سلام -
ضروری است که پناهندگان LGBTI گرایش جنسی و/یا هویت
جنسیتی خود را در طی روال پناهندگی اعلام کنند.

با احترام به سفارت خانه ی کشورهایی که شما را میپذیرند مراجعه تا دقیق مطلع گردید

با سلام
این موارد را باید در قانون کشوری که قصد مهاجرت به آنجا دارید جستجو کنید. از طریق سفارت کشور مورد نظرتون اقدام کنید